Bezienswaardigheden

Welkom in Kasterlee

Kasterlee staat bekend om zijn culinaire horeca, talrijke bossen en natuurlijk de pompoenen in de maand oktober. We staan ook bekend als het pompoendorp in België. In de maand oktober staan er verschillende activiteiten gepland waar de pompoen het thema is, zoals het pompoenschieten, de pompoenregatta en de pompoenmarkt.

Kasterlee

In de omgeving kom je veel groen tegen, er zijn verschillende bossen en natuurgebieden waar je kunt wandelen, zoals op de hoge mauw of in de Tikkebroeken. Voor de kinderen is er ook wat wils. Zo kan je altijd naar de Kabouterberg gaan, waar de kinderen kunnen spelen in de bossen en in het zand. Voor de allerkleinsten is er nog de kabouterwandeling, waar ze de kabouters ontdekken.

De omgeving rond Kasterlee is zeer geschikt voor fietstochten over de bewegwijzerde paden. Er zijn verschillende knooppunten die door groot Kasterlee heen kruisen die je kan volgen. Je kan ook kiezen voor een uitgestippelde route met knooppunten of je kan een fietszoektocht doen in de zomer via Toerisme Kasterlee.
In het dorp is het mogelijk om e-bikes te huren voor je fietstocht.
Er zijn ook nog andere zaken die je kan doen als activiteit of bezoeken:

​​​Voor verdere info verwijzen wij u graag door naar de website van Toerisme Kasterlee.

Buiten Kasterlee

Buiten kasterlee
Een uitstap naar de Efteling en de Beekse Bergen maakt uw verblijf compleet. Zo kan u genieten van je favoriette attracties en parkshow oftewel in een rondrit in de safari met allerlei dieren.
In de omgeving bevindt zich ook een dierentuin op een half uur rijden, Pakawi Park.